Vanwaar die naam… ?
De vliegende non


Ooit gehoord van De nonnetjes in Vught?
De meeste expats die snel Nederlands willen leren, hebben weleens gehoord van het beroemde talencentrum van “De nonnen”. In dit voormalig klooster kun je uren per dag doorbrengen met je docent en spreekt men alleen maar in de taal die je wilt leren. Zo móet je hem wel spreken en leer je in een paar dagen de basis van de taal.

Spreekt je dat aan, maar wil je niet je huis of je kantoorpand uit? Roep dan de hulp in van De vliegende non! Mij kun je invliegen -zo vaak als nodig! – om de taal in no time onder de knie te krijgen

Hoe ik werk?


Sfeer:
De meeste mensen willen een taal leren om hem ook echt te gaan spreken. En een vreemde taal spreken is makkelijker wanneer je je op je gemak voelt. Daarom hou ik van een ontspannen sfeer, met ruimte voor humor en verwondering.

Materiaal:
Lesmateriaal bestaat uit een studieboek, als basis voor de structuur van de les, aangevuld met online-oefeningen en veel gebruik van filmpjes, nieuwsfragmenten, liedjes en ander materiaal uit het Nederlandse dagelijks leven. Zelfs excursies en museumbezoek behoren tot de mogelijkheden. In afstemming met de afnemer bieden we ook Nederlands voor zakelijk gebruik aan. We bootsen zowel zakelijke als sociale situaties na, zoals telefoongesprekken, emailverkeer, afspraken maken, ontmoetingen enzovoort. Voor zeer specifieke, bijv. juridische of technische communicatie, kan ik zonodig mijn netwerk inschakelen.

Niveau:
De vliegende non biedt op maat gemaakte taaltrainingen aan, aansluitend op de leervraag van de cursist. Voor het beste resultaat is het noodzakelijk het leerdoel precies te bepalen en daarom houden we een persoonlijke, evt. telefonische intake.

Structuur:
Een serie lessen voor een groep bestaat meestal uit 30 uur, verdeeld over 15 bijeenkomsten, 1x per week. In het algemeen geldt: Hoe kleiner de groep, hoe sneller men het leerdoel bereikt. Per cursus bereik je ongeveer de helft van een niveau, dus denk voor een heel level aan minstens 60 uur. Een intensieve privé- of semi-privécursus kan veel sneller gaan dan een wekelijkse groepsles, bijv. 40 uur verdeeld over 10 weken.
Bijvoorbeeld:
- 1,5h per week, 20 weken (30 uur)
- 2,5h per week, 16 weken (40 uur)
- 2x 1,5h per week 12 weken (36 uur)
Intensieve cursus:
- 3,5h per dag, 2 weken (35 uur)
- 5h per dag incl. lunchbreak; 4 dagen voor 3 weken (60 uur)

Online lessen :
De vliegende non verzorgt ook online trainingen. Om de persoonlijke, op de cursist afgestemde aanpak te garanderen, is het maximum aantal deelnemers van een online cursus 8, maar liever 6.

Tarieven:
De prijs voor een uur privéles is €60. Semi privéles (2 deelnemers) kost per uur €75. Een uur groepsles, met een maximum van 8 cursisten, begint bij € 90 voor 3 personen. Voor elke cursist die erbij komt, gaat het uurtarief met €15 omhoog, met een maximum van 165€ per uur. Dus een groep met 4 personen € 105, met 6 personen € 135, met 8 personen €165. Wanneer u meerdere trajecten tegelijk afneemt, kunnen we een korting aanbieden.

Locatie:
De privé-lessen kunnen op ons kantoor plaatsvinden of bij de cursist, of op elke wenselijke geschikte locatie. De groepslessen geven wij op locatie bij de klant in een ruimte, geschikt voor geconcentreerd leren.

Beschikbaarheid:
Mijn beschikbaarheid is flexibel van maandag tot vrijdag. Lessen kunnen elke dag van de week ingeroosterd worden van 8.30u tot 18u.


Weesperzijde 1058
1091 EK Amsterdam
Nederland


+31 (0) 6 24543942


Stuur me een bericht


    Privacy & Policy